Maler-listojen ominaisuudet
CE

Maler-listat

Valmistamme sisustuksen eri käyttökohteisiin laadukkaat listat, joiden raaka-aine on mdf, mänty, jalopuu tai muovi.

Malerin laaja mdf-listavalikoima käsittää jalka-, matto-, peite-, reuna- ja kattolistat. Mdf-jalkalistoissa on vakiona johtourat, joiden sisällä johdot viedään huomaamattomasti. Lisäksi jalkalistoissa on takana kiinnikeurat, joiden avulla asennat listan nerokkaalla Maler-kiinnikkeellä helposti, lujasti ja siististi seinään. Kiinnikeurat löytyvät myös muutamista peitelistamalleista. Jokaisessa mallivalikoimassa on useita listaprofiileja sekä sävyvaihtoehtoja.

Mäntylistat on valmistettu laadukkaasta männystä. Puusta pitäville tarjoamme erittäin hienon valikoiman listoja puuvalmiina, lakattuna, valkoiseksi maalattuna tai useina petsivaihtoehtoina.

Jalopuulistojen materiaalina on käytetty aitoa tammea, pyökkiä, koivua ja saarnia. Listat on käsitelty kovalla pintalakkauksella. Jalopuulista on erittäin pitkäikäinen tuote, jolla viimeistelet laadukkaasti kotisi pinnat. Kodin kosteisiin tiloihin tarjoamme tyylikkäät tervaleppä- ja haapalistat.

Muoviset Maler-listat suojaavat kotisi arkoja kohteita.

Laajasta listamallistostamme voit valita juuri oman tyylisi mukaisen viimeistelyn.

Melamiini (Mel)
Helppohoitoinen ja kestävä melamiinipinnoite merkitsee tasalaatuista tuotetta ilman värieroja. Voit valita listat sävy sävyyn paneelien kanssa.
Laminaatti (Lam)
Erittäin kestävä ja samalla helppohoitoinen laminaattikalvo sietää isojakin kolhuja. Tuotteet sopivat mainiosti jopa julkisten tilojen kovaan kulutukseen.